از این ور و از اون ور
آقا اخیرا یه فیلم کارتونی برا پیامبر اسلام ساختند که هر کی نبینه خیلی محرومه روز مبعث هم از شبکه دو تا اذان ظهر پخش شد که دقیقا مثل حلوای تن تنانی تا نخوری ندانیه ، توی این کارتون مغرضانه بد جوری خیلی چیزا از این رو به اون رو شده
این شما و اینم چند تا از شاهکارهای این اثر:
الف : اولین کسانی که تو مکه با دعوت پیامبر آشنا میشن و هم کسانی که توی پیمان عقبه اهالی مدینه با پیامبر آشنا میشن و اسلام رو قبول میکنن دینی رو قبول میکنند که اصلی ترین دعوت پیامبرش اینه که مواظب بدن خودتون و کره زمین باشین ؟؟؟! که اگه یکی نفهمه فکر میکنه مسلمونها حرفی برا زدن ندارند و و امروز هم دعوت پیامبرشون این شده پیامبری برای زمین و محیط زیست!!!؟
ب : در قسمتی از این فیلم کارتونی این طور وانمود میشه که پیامبر به حضرت علی علیه السلام دستور میده که توی بسترش بخوابه تا این که اون حضرت موفق بشه از دست قاتلهایی که خونشو محاصره کردند فرار کنه که البته بازم هیچ خطری حضرت علی رو تهدید نمی کنه و دشمنان اسلام می فهمن که پیامبر فرار کرده.
ج : ابوطالبـــــِ این کارتون در آخرین لحظه های عمرش از پیامبر دعوت میکنه که از دعوتش دست برداره و وقتی که پیامبر این کارتون قبول نمی کنه ابوطالب تازه مطمئن میشه که برادرزادش یه آدم خاصه!
د : اظهار اسلام دو نفر توی این فیلم انقدر برجسته شده که در هر کدوم از اونها چنین وانمود میشه که با مسلمون شدن هر یک از این دو نفر سرنوشت اسلام عوض شده (البته از حق نگذریم) تا حدی هم همین طوره و اگه این دو نفر اظهار اسلام نمی کردند احتمالا هیچ وقت این همه اختلاف و جنگ و فتنه و خونریزی و مسلمون کشی (بخونید قتل عام بی وقفه) توی اسلام درست نمی شد
ه : البته تا یادم نرفته بگم که توی این نوع فیلمها حتما باید وقتی اولین بار وحی نازل میشه پیامبرش بگه که من نمی تونم بخونم و حتما باید سینه پیامبرش توسط فرشته ها جراحی بشه و حتما باید خیلی اتفاق های دیگه ای بیفته که از از قلم افتاده و حتما باید حرفی از مباهله نباشه و حتما باید در مورد سوره کوثر و ابتر نبودن پیامبر حرفی زده نشه و و حتما باید از خیلی چیزای دیگه حرفی به میان نیاد و حتما باید یه همچین شاهکارهایی بارها و بارها برای تقویت ایمان مردم از سیمای جمهوری اسلامی پخش بشه
همیشه پای یک زن در میان است ، زنها فرشته اند ، و ... قسمتی از بساطیه که سینمای سطح بالای ما جلو گیشه هاش پهن کرده تو تلوزیون هم تیزش پخش میشه البته کارگردان هر فیلمی میدونه که بدوا عده کمی فیلمو می بینن و اسم فیلمه که باعث میشه زنها فکر کنن یک گونه دیگری از جانداران هستند و با مردها فرق می کنن و خیلی راحت یک کمک قابل توجه به باروری بذر فیمینیسم در کشور بشه البته اینها منهای اینه که توی سینمای زهوار دررفته ما پای یک زن در میان نیست بلکه بیشتر پای هوو در میان است و یا چند تا پسر و چند تا دختر حداقل مواد لازمیه که برای ساختن یه فیلم فارسی خوب نیازه و مثلث ها و مربع های به اصطلاح عشقی تنها چیزیه که به کمک مخ های آکبند کارگردانهای وطنی می آد در حالی که توی فیلمهای موفق غربی که آقایون اعتقاد به تقلید از اونها دارند نقش هر زنی فقط در حد یک شخصیت معمولیه و البته در خیلی از فیلمهای موفق غربی نیازی به همیشه در میان بودن پای یک زن نیست .
امیدوارم که به همین زودی ها روزی برسه که حرمت زن و در کل حرمت انسان واقعا یه مسئله پرداختنی برای فیلم سازهای ما بشه
تا سال 2005 عوامل MI-5 (سازمان جاسوسی انگلیس ) در 70 انفجار تروریستی علیه شیعیان عراق دست داشتهاند
در پی بازداشت دو افسر انگلیسی که با پوشیدن لباس عربی، مقادیر قابل توجهی از پیشرفتهترین مواد منفجره با قابلیت فرمان انفجار از راه دور را در منطقه شیعه نشین بصره حمل میکردند، تحقیقات اولیه حکایت از نقش گسترده سرویسهای اطلاعاتی انگلیس در انفجارهای 2 سال اخیر در عراق میکند. بنا بر اطلاعات به دست آمده تاکنون سرنخهایی از نقش عوامل اطلاعاتی «MI5» در حدود هفتاد انفجار بزرگ در مناطق شیعهنشین عراق به دست آمده است. این انفجارها، منجر به شهادت بیش از 1500 تن از زنان، مردان و کودکان شیعه عراقی شده است. همچنین بنا بر تحقیقات اطلاعاتی، بخش قابل توجهی از فعالیتهای تروریستی که تحت پوشش «القاعده» زرقاوی، گروههای سلفی و هواداران صدام، در مناطق شیعهنشین انجام یافته، از سوی نیروهای انگلیسی، سازماندهی شده است. این در حالی است که بحران ناشی از فتنهانگیزی ماموران امنیتی انگلیسی در بصره هر روز عمیقتر میشود و مسئولان بصره این ماموران را به شنودن مکالمات خود متهم میکنند.
«ابومصطفی» از مسئولان امنیتی جنوب عراق در این زمینه گفت: «این دو عامل فتنه انگلیسی تحت نظارت سازمان جاسوسی انگلیس و سازمان اطلاعاتی ارتش انگلیس خدمت کرده و در محل سابق مخابرات بصره و در مسیر خروجی این شهر به سمت زبیر در یک ساختمان زیرزمینی اقدام به شنودن مکالمات مسئولان عراقی در این منطقه مهم عراق میکردند. وی افزود: «عمده ترین این شنودها متوجه نیروهای پلیس و والی بصره و شرکت نفت این ولایت بوده است».
ابومصطفی تاکید کرد: «اخیرا متوجه شدیم نیروهای نظامی انگلیس توسط این تیم جاسوسی و فتنه، لیستی از افراد مسئول مخالف اشغالگران در بصره را تهیه نمودهاند». گفتنی است نصب و مدیریت مخابرات و تلفون همراه در ولایت بصره به دو شرکت انگلیسی واگذار شده بود که هم اینک عملکرد آنها به شدت از سوی مسئولان محلی بصره زیر سوال رفته است.
پیش از این نیز نشریه المنار به نقل از منابع آگاه عراقی فاش کرد که فرماندهان نظامی آمریکا و انگلیس هستههای تروریستی از مزدوران خود با هدف ترور رهبران مطرح شیعه و سنی عراق را تشکیل دادهاند. از سوی دیگر در راستای ادامه حملات علیه شیعیان عراق، انفجار بمب در خیابانی مزدحم در شهر «حله» عراق یک کشته و 36 زخمی به جا گذاشت. دکتر احمد بخشایش اردستانی (استاد دانشگاه) درباره اهداف نیروهای اشغالگر از سازماندهی اقدامات تروریستی در عراق اظهار داشت: با پشت سرگذاشته شدن مراحل سیاسی مختلف عراق و در حالی که آمریکا خواستار تعویق در تدوین قانون اساسی بود، تنها یک توصیه آیتالله سیستانی با اقبال مردمی مواجه شد و قانون اساسی تدوین شد. طبعا با تدوین قانون اساسی و برگزاری همهپرسی این قانون و متعاقب آن، انتخابات مجمع ملی پیشبینیها از جایگاه مسلط شیعیان در ساختار سیاسی عراق حکایت میکند که این امر به منزله خاتمه ماموریت اشغالگران در عراق است. اما آمریکا، انگلیس و دیگر متحدان آنها 190 هزار نیرو به عراق اعزام نکردهاند تا در نهایت حکومت را به شیعیان تحویل دهند بلکه تحت یک استراتژی کلان مقوله امنیت در خاورمیانه پیوندی ناگسستنی با امنیت در آمریکا و اروپا دارد. از همین رو باید زمینههایی برای استمرار حضور نظامی اشغال گران به عنوان عقبه حضور سیاسی آنان در عراق مهیا گردد. با توافق شیعیان و کردها تا حدودی زمینههای قومیترایی کم رنگ شده اما همچنان میتوان از سیاست تفرقهبینداز و حکومت کن در میان اهل سنت و شیعیان و حتی طوائف مختلف شیعی بهره برد. درگیریهای مشکوک طرفداران مقتدی صدر با برخی اعضای به ظاهر منتسب به سپاه بدر که توسط عبدالعزیز حکیم تکذیب شد یکی از موارد اختلافافکنی بین طوائف مختلف شیعی است. همچنین فاجعه کاظمین و ادامه حوادث تروریستی پس از آن که احساسات شیعیان را جریحهدار و تحریک میکند جز با هدف افکندن تفرقه و ایجاد جنگ داخلی صورت نمیگیرد. دکتر اردستانی افزود: درباره سیاست اشغالگران دو نکته نیز قابل توجه است:
اولا: آمریکا و انگلیس در دوران حکومت صدام اهل سنت را آزمودهاند و هم اینک از رویکردهای نامحتمل یک حکومت با اکثریت شیعیان که تجربهای از آن ندارند بیمناکند. ثانیا: به عقیده بسیاری زرقاوی، القاعده و... تنها اسامی مجعولی هستند که نیروهای امنیتی اشغالگران در پناه آنها سیاستهای تروریستی خود را دنبال میکنند و بر این مبنا ممکن است اساسا چنین افرادی وجود خارجی نداشته باشند. بنا بر نکاتی که گفته شد دخالت عوامل امنیتی نیروهای اشغالگر در حوادث تروریستی عراق کاملا طبیعی است چرا که معضل امنیت همچنان دستاویز خوبی برای آنان به شمار میرود.
2009/4
November 20th, 2005
کدوم کارمند این دولت از رئیس جمهور و رئیس مجلس گرفته تا رفتگر ماهی 100 ملیون حقوقشه ؟!
این آقایون که آخیش بمیرم الهی روحیه لطیفشون بهم خورده و عرق ملی یادشون رفته کدوم بازی رو توی بازی های مقدماتی جام جهانی درست بازی کردند که این دومیش باشه ؟
اصلا سیاست بازی راحت تره یا فوتبال ؟! البته شاید انقلاب رنگی این شکلی از همه راحت تر باشه !
البته ایشون که بر دامن کبریائی شون گرد منشیند نیازی به سه شعی سن نار پول یا مفت ارازل و اوباش و آشوبگر ندارند که هیچ اصلا هیچ چشم داشتی به هیچ پولی ندارند از بس چشم و دل سیرند ایشون
و صد البته تو اون شرایط حساس تنها چیزی که نمیشه بهش فکر کرد سیاسته !
اما چرا باخت و چرا استعفا !
آیا واقعا امکاناتی که دولت ایران در اختیار این عالی جنانبان مفت خوران قرار می دهد از امکاناتی که آفریقای جنوبی و برزیل و کامرون و آرژانتین و دیگر افتخار آفرینان جهان سومی فوتبال در اختیار بازیکنانشان قرار می دهد کمتر است ؟
آیا امکانات این عالی جنابان از امکانت سالنی بازان افتخار آفرینمان کمتر بوده ؟
تنها تعبیر تقریبا بی ادبانه ای که خیلی ببخشید روم به دیوار برای قوم قدرت طلبی و ناز و استعفا می توان خرج کرد : استفراغ پس از ریدن های اساسی مکرر است !!
به شه گفتم سیاست چیست دانی
بگفتا ، ( قدر دانی نوجوانی )
سیاست داشتن یعنی که امروز
همان فرداست در دیبای دیروز
سیاست چیست او را نیز دیدن
هوای عاشقی را برگزیدن
سیاست چیست یعنی تیز هوشی
که در دستت نگه داری تو گوشی
سیاست چیست از کام دو روزه
گذشتن با نماز و کار و روزه
سیاست چیست یعنی رند بودن
دمی در روم یک دم هند بودن
سیاست چیست یعنی با زرنگی
بهشتی میخری با مین جنگی
سیاست چیست یعنی با ذکاوت
کنی راحت دلت از هر عداوت
صندوق نظر و یادداشت
سیاست چیست یعنی شاه بودن
ولــــــی در ( بـنـده الله بـــــودن )
سیاست چیست یعنی با وکالت
بیفتی باز دنبال عدالت
سیاست نیست این مردم فریبی
و آخر سر تماما بی نصیبی
سیاست چیست فرزندی خدائی
برای روزهــای بــی دوائــی
سیاست نیست با هر خودنمائی
شــوی آماج دشنام هوائی
سیاست نیست بر کرسی نشستن
برایش جام فردا را شکستن
سیاست را علی آموزگار است
نگو دین راست با مردم چه کار است
بخواهی یا نخواهی در میانی
مگر روزی که خود در آن جهانی
سیاست نامه ها تا فجر موعود
فقط باشد رهی بن بست و مسدود
بیا مهدی جهانی کن صدایت
بیا ما را ببر تا بی نهایت
بیا آزاد کن اندیشه ها را
سیاسی کن تمام پیشه ها را
بیا و راز عالـم برمـــلا کن
بگوید کافشین آمین دعا کن
آیت الله حسینعلی منتظری درگذشت
( این پست بر له یا علیه کسی تنظیم نشده است )
|
بنا به گزارش خبرگزاری ها وی به دلیل کهولت سن و بیماری در سن 87 سالگی دار فانی را وداع کرد
همون طوری که باید بدونید من یه بسیجی ام و قاعدتا طرفدار آیت الله منتظری نیستم
البته امیدوارم آیت الله منتظری هم مشمول رحمت واسعه خداوندی بشه
ولی چند تا مسأله به ذهنم رسید که تقریبا برای همه درگذشتگان میشه مطرحش کرد
اولش یه مسأله کاملا نامربوط
وقتی سقف امید به زندگی معمولی توی ایران80 ساله اون آقائی که 67 سالشه ( میر حسین موسوی )باید دیگه سرپیری معرکه گیری راه نندازه و اون یکی هم که دیگه هیچ یه پاش لب چیز داره با ننه جونم و نن جونم دکون مسخره می گردونه ( کروبی ) هواسش به توشه آخرتش باشه ما اکثر العبر و اقل الاعتبار ( مولا علی علیه السلام ) ( چه زیاد است عبرت و چه کم است عبرت گیر ) یعنی معمولتا و قاعدتا 13 سال دیگه فوقش باید فکر حلوای مرغوب بشه برا 67 ساله اش حالا حضرت آیت الله العظمی منتظری 87 سال زندگی کرد که خودش یه رکورده برای مملکتی که توش متوسط زندگی نزدیک 60 ساله و سقف امید به زندگی 80 سال
تازه خیلی از ماها تو همین جوونی می میریم که من یکی خودم ممکنه از همینا باشم
هان ای دل عبرت بین
اگه من و تو طلبه ایم اون مرجع تقلید شد و رحلت کرد اگه من و تو جوونیم اون 87 سال زندگی کرد ولی آخرش پیری بردش اگه من و تو رو 10000 نفر می شناسند شاید 10 ملیون نفر آدم بهش احترام قائل بود چیزی که حتمیه زیاد فرق نمی کنه چند روز کمتر و بیشتر
هر که باشی و به هر جا برسی آخرین منزل دنیا این است